You are currently viewing TROBADA DE NOMINATS I NOMINADES ALS PREMIS DE L’AUDIOVISUAL VALENCIÀ 2019
Foto de familia Nominados/as 2019

TROBADA DE NOMINATS I NOMINADES ALS PREMIS DE L’AUDIOVISUAL VALENCIÀ 2019

La cerimònia de lliurament dels Premis de l’Audiovisual Valencià s’acosta. En una setmana coneixerem els noms dels guanyadors i guanyadores del guardó que atorga l’Acadèmia, però abans ha tingut lloc la Trobada de nominats a la Sala 7 de de l’edifici Rialto.

La trobada ha sigut presentada pel director general de l’IVC, Abel Guarinos, el director adjunt d’Audiovisuals i Cinematografia de l’IVC, José Luis Moreno, i el president de l’Acadèmia Valenciana de l’Audiovisual, Pep Llopis. A la Filmoteca de València s’han acostat un bon número de nominats i nominades que han eixit a presentar davant la resta de companys els seus treball pels quals han sigut seleccionats per l’Acadèmia. Professionals d’Alacant, Castelló i València, molts d’ells han agraït a l’IVC i a l’Acadèmia per organitzar aquests premis que donen visibilitat al seu treball i fan costat al cinema valencià, així com s’han mostrat entusiasmats per formar part d’aquesta segona edició dels premis, que tindrà lloc la setmana pròxima en l’Auditori de Castelló..

Entre els professionals nominats a les 21 categories a concurs han assistit a l’acte profesionals de l’audiovisual com Juli Disla, Jaume Pérez, Rafa G. Sánchez, Álex Cuellar, Beatriz Martínez, Adán Aliaga, Nuria Cidoncha, Giovanna Ribes, Fran Ruvira, Juan Manuel Martín, Diego Montesinos, David Martínez, Rosa de la Saz, Carlos Navarro, Lorena Lluch, Inés Peris, Rafa Molés, Esther Guillem, Marta Arce, Toni Benavent, Jorge Tortel, Jordi Sapena, Ana Ramón Rubio, Cristina Vivó, Jesús Martínez Tormo i José Jaime Linares.

 

Leave a Reply