You are currently viewing TERCERA TROBADA DE NOMINATS
Encuentro de nominados 2019

TERCERA TROBADA DE NOMINATS

  • Post category:Premis 2020

El próxim dilluns 16 de novembre tindrá lloc la tradicional Trobada de Nominats

L’Acadèmia i l’IVC organitzen aquesta trobada que marca el compte arrere per als 3r Premis

Com ja és habitual des de la primera edició dels Premis de l’Audiovisual Valencià de 2018, els dies previs a la cerimònia de lliurament dels guardons se celebra la Trobada de Nominats i Nominades. Enguany, l’acte tindrà lloc el dilluns 16 de novembre en el Teatre Principal de València, a les 12 del migdia.

L’Acadèmia Valenciana de l’Audiovisual i l’Institut Valencià de Culturaorganitzen aquesta trobada on els nominats i nominades seran els protagonistes i tindran l’ocasió de conéixer-se, estrényer llaços i intercanviar impressions. A cinc dies de la gala de Premis, el hall del Teatre Principal acollirà als representants de les 28 obres nominades en aquesta edició, tots els quals segur que ja tenen els nervis a flor de pell.

En el cas dels llargmetratges de ficció: La mort de Guillem, que compta amb tretze nominacions; La boda de Rosa, amb dotze nominacions; Coses a fer abans de morir, amb set nominacions; Un cercle en l’aigua, amb tres nominacions; L’Ofrena, amb dues nominacions a les interpretacions principals; i Zerø i Un món normal, amb una nominació cadascuna. En l’apartat de documentals, competeixen tres llargmetratges: The Mystery of the Pink Flamingo i Lobster Soup, amb quatre nominacions cadascun, i La receta del equilibrio, amb dues nominacions.

Els curtmetratges nominats en aquesta edició són Confetti, Stanbrook i Orquesta Los Bengalas, en la categoria de ficció; El deseado, Apache i Alacant, ciutat en guerra, en la de documental; i ¿Dónde estabas tú?, Esfinge Urbana, i Rutina, la prohibición, en la categoria d’animació.

En l’apartat de sèries, les nominades a millor sèrie són Parany, La fossa, i Cancelled. Les que opten a millor sèrie documental són La memòria rescatada, Diari de la quarantena i Inoblidables. Els tres videojocs que competeixen a millor videojoc en aquesta edició són Summer in Mara, Relicta i Timbila Live Aid.