You are currently viewing TROBADA DE NOMINATS ALS PREMIS BERLANGA 2021

TROBADA DE NOMINATS ALS PREMIS BERLANGA 2021

La cerimònia de lliurament dels IV Premis de l’Audiovisual Valencià tindrà lloc el 4 de desembre en el Teatre Principal d’Alacant.

Pere Aznar serà l’encarregat de presentar una cerimònia en la qual el fil conductor serà l’humor berlanguià acompanyat de música.

Dimecres passat 1 de desembre va tindre lloc en el Teatre Principal de València, la Trobada de Nominats d’aquesta edició dels IV Premis de l’Audiovisual Valencià, ara Premis Berlanga 2021.

Foto. Tato Baeza

A aquest acte no solament van assistir els nominats i nominades, sinó que també vam comptar amb la presència del president de l’Acadèmia Valenciana de l’Audiovisual, Pep Llopis, i del Conseller d’Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, qui va comunicar el Premi d’Honor de 2021 que concedeix Cultura de la Generalitat a la directora, guionista, artista visual i productora valenciana Giovanna Ribes.

La gala dels IV Premis de l’Audiovisual Valencià | Premis Berlanga 2021, que tindrà lloc el proper dissabte 4 de desembre en el Teatre Principal d’Alacant, versarà sobre la figura de Luis García Berlanga i serà conduïda per l’humorista Pere Aznar.

Segons el president de l’Acadèmia Valenciana de l’Audiovisual, Pep Llopis, “volem que el lliurament de guardons estiga marcat per l’inconfusible humor satíric propi de les pel·lícules de Berlanga i, a més, com el director sempre va donar una especial importància a les actrius i als actors, tots els lliuraments dels premis les faran intèrprets valencians”.

La cerimònia comptarà també amb l’acompanyament musical de Sedajazz i les col·laboracions d’Aitana Ferrer, Arkano i Muchachito Bombo Infierno.

Pots veure totes les nominacions als IV Premis de l’Audiovisual Valencià | Premis Berlanga 2021 a través de la nostra pàgina web.